Propaganda Hostel

24527705.jpg
Rruga Pjetër Bogdani, Tiranë, Albania
Rruga Pjetër Bogdani Tiranë Tiranës 1001 AL

Hosteli ndodhet ne zemer te Tiranes, vetem 10 minuta ne kembe nga bulevardi kryesore, dhe shume afer me stacionet kryesore te autobusave. Atraksionet kryesore te Tiranes jane vetem pak minuta larg nga vendi kundodhet hosteli.