Prestige Hotel

30590573.jpg
Rruga Asim Vokshi, Tirana, Albania
Rruga Asim Vokshi Tirana Tirana AL

Prestige Hotel ofron akomodimi me ajer te kondicionuar dhe free WiFi. Hoteli eshte i pajisur me nje bar, nje restorant Italian, si edhe nje kopesht dhe tarrace. Hoteli ndodhet 1 km larg Sahatit te Tiranes.