Radio

Radio3.jpg
Radio3.jpg
Radio1.jpg
Radio2.JPG
Rruga Ismail Qemali, Tirana, Albania
+355 69 28 44 24+355 69 28 44 24

Radio është një prej bareve më të frekuentuar, i karakterizuar me logon e një stacioni të vjetër radioje, një pikturë Guernica, një makinë shkrimi mbi një stol dhe disa radio antike të shpërndara përreth. I mbushur me studentë dhe shumë të tjerë, Radio është një vend i qetë ku mund të dëgjosh muzikë chill dhe të bashkëbisedosh. I vendosur në një apartament pas rrugës kryesore.