Restaurant Melograno

1546128_327502957458702_4096389352443816175_n.jpg
Rruga Vllazën Huta, Tirana, Albania
Rruga Vllazën Huta Tirana Tirana AL

Krijimtaria dhe finesa e kuzhines italiane e realizuar me mjeshteri te madhe nga mastershefat Milkovani dhe Uani dhe skuadra e perkryer.