Rogner Hotel

65008459.jpg
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë, Albania
+355 4 2235035+355 4 2235035
355 4 2235050

Rogner Hotel ndodhet në bulevardin kryesor të Tiranës, me një distancë të përshkueshme në këmbë me Ministritë, Presidencën dhe një pjesë të Ambasadave. Hoteli Rogner prej një kohe të gjatë është shndërruar në vendin e takimeve internacionale të botës së biznesit, politikës dhe artit.