Scorsese - Espresso Room

13177252_1714070175530043_3427551443075633711_n.jpg
Bulevardi Zogu I, Tiranë 1016, Albania
Bulevardi Zogu I Tiranë Tiranës 1016 AL
069 724 8199069 724 8199

Nje koncept ndryshe nga kafenete tradicionale, Scorsese – Espresso Room, cilesohet perdorimi i ingredienteve natyrale, te kualifikuar, dhe te kuruar me profesionalizem. Ambjenti i jashtem dhe i brendshem i  Scorsese Esppresso Room eshte i dizenjuar me elemente dhe ngjyra natyrale, enkas per te ofruar ndjesi relaksi dhe qetesie gjate shijimit te produkteve telokalit.