Senator Hotel

65632460.jpg
Rruga Fortuzi 47, Tirana 1001, Albania
Rruga Prokop Myzeqari Tiranë Tiranës AL

Ndodhet 600 m nga sheshi Skenderbej ne Tirane, Senator Hotel permban nje restorant, bar dhe free WiFi. Vend parking private falas.