Sheraton Hotel

HotelSheraton1.jpg
HotelSheraton1.jpg
HotelSheraton2.jpg
HotelSheraton3.jpg
Sheshi Italia, Tiranë, Albania
Sheshi Italia Tiranë Tiranës AL

Hotel Sheraton që prej vitit 2003, është vendi ekskluziv për takime dhe evenimente. Detajet në arredimin bashkëkohor dhe modern plotësojnë komoditetin e çdo biznesmeni në udhëtim. Shërbimi plot përkujdesje dhe lehtësirat në organizimin e aktiviteteve shtojnë vlera dhe i kthejnë ato në suksese. Si palestra, ashtu dhe restoranti “Metropolitan” e bar “Infinity” ofrojnë pushimin ideal pas një dite të gjatë me mbledhje dhe takime pune. 151 dhoma, përfshirë 95 dhoma standarde “Deluxe”, 55 suita, 1 suitë presidenciale, pishinë e brendshme me ngrohje, pishinë e jashtme, palestër.