Sky Club

sky tower.JPG
Sky Tower Tirana, Rruga Ibrahim Rugova, Tirana 1000, Albania
Rruga Ibrahim Rugova Tirana Tirana 1000 AL

Sky Club është një restorant dhe bar në ambient të  hapur, në  katin e fundit të  një ndërtese të lartë. Ambienti brenda rrotullohet 180° nga ku ju jep mundësinë të keni një  pamje të  gjithanshme të qendrës së Tiranës.