Sofra e Ariut

SofraeAriut.jpg
Rruga e Elbasanit 8, Tirana, Albania
8 Rruga e Elbasanit Tirana Tirana AL

Bar – Restorant Sofra e Ariut është një ndër restorantet më prestigjoze në qytetin e Tiranës në Shqipëri. Gatimet tradicionale shqiptare, veshjet karakteristike popullore të kamarierëve, kornizat me veshje nga krahina të ndryshme të shqipërisë i japin një karakteristikë dhe ndjenjë të vecantë cdo personi që viziton këtë restorant.

Restoranti Sofra e Ariut me perfaqësuese kuzhinieren Znj. Lavdie Shehu në Korrik të vitit 2011 fitoi çmimin L’IMPERO DEI SAPORI INTERNAZIONALI.