Star Hostel

13634244.jpg.1920x810_default.jpeg
Rruga Bardhok Biba, Tiranë, Albania
Rruga Bardhok Biba Tiranë Tiranës AL

Ne zemer te qyetetit te Tiranes dhe pa nevojen e perdorimit te transportit, nga vendndodhja e hostelit mund te vizitohen shume vende emblematike te qytetit te vjeter. Te gjitha dhomat kane tualet, ajer te kondisionuar, telefon, TV, Free Wifi. Hosteli eshte i hapur 24 ore. Nga holeti, ju mund te vizitoni Galeria Kombtare e Arteve, ose Biblioteken Komebtare,disa muzeume te ndryshme dhe vendet kryesore turistike.