Taivani  

11092141_691769914267596_5583459145250678672_n.jpg
11092141_691769914267596_5583459145250678672_n.jpg
t.jpg
Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Tirana, Albania
Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit Tirana Tirana AL

 

I ndodhur në qendër të Parkut Rinia pranë ministrive dhe parkut argëtues, Kompleksi Taiwan ofron një atmosferë ideale për relaks. Ju mund të relaksoheni në barin e saj të madh, të luani një lojë bowling ose të hani një darkë në ambientet e jashtme. Restoranti në vetvete ka një stil shumë Mediteran me ngjyra të lehta dhe me mobilje druri, model “Trattorie”.  Kompleksi “Taiwan” ofron në vetvete një kombinim të stilit modern dhe tradicional.