Tao Lounge Tirana

14_big.jpg
Rruga Ismail Qemali, Tirana, Albania
Rruga Ismail Qemali Tirana Tirana 1001 AL

Tao Lounge Tirana, eshte nje nga bar-restorantet me te njohur qe ndodhen ne zemer te Tiranes. Ky lokalka dy ambjente qendrimi te brendshem dhe te jashtem. Gjate darkave zhvillohen mbremje festive nen shoqerine e pijeve te ndryshme dhe muzikes dhe gjithcka tjeter e nderthurur me atmosferen e mrekullueshme qe ofron ky bar.