The Funky Moustache

12373267_928211127261918_7438253273424849816_n.jpg
12373267_928211127261918_7438253273424849816_n.jpg
10451008_795908540492178_14318335382797092_n.jpg
11828743_864132070336491_47535301884818443_n.jpg
Rruga Mustafa Matohiti, Tiranë, Albania
Rruga Mustafa Matohiti Tiranë Tiranës AL
+355 69 970 1043+355 69 970 1043

The Funky Moustache është më shumë se vetëm një kafene, ajo është një hapësirë e komunitetit të njerëzve të cilët janë të pasionuar për ndarjen e ideve në lidhje me shëndetin, mirëqenien, shërimin dhe vetë-edukimin si dhe duke njohur aftësinë e mrekullueshme të trupit të tyre për tu shëruar.

Këtë oaz e gjeni në një prej rrugicave të qeta të qendrës së kryeqytetit, pikërisht në rrugën Mustafa Matohiti. Ky është vendi për tu zgjedhur nëse dëshironi të rrisni mirëqenien tuaj në Tiranë. Këtë mund ta bëni në mënyra të ndryshme, qoftë nëpërmjet një lëngu të mbushur me vitalitet, një sallate tunduese, një cope torte të shëndetshme, përmes një kafeje, ose thjesht duke bashkëvepruar me familjen optimiste të The Funky Moustache. Me pak fjalë The Funky Moustache ju shërben “diellin” në çdo ditë të javës.