The Panoramic Bar & Restaurant

rest_6.jpg
Sky Tower Tirana, Rruga Ibrahim Rugova, Tirana 1000, Albania
Rruga Ibrahim Rugova Tirana Tirana 1000 AL

The Panoramic Bar & Restaurant, i njohur me emrin SKY CLUB, nje nga restorantet me te mire ne Tirane dhe variantet me te mira te kuzhines, i cili mundeson pamjen me te mrekullueshme te Tiranes diten dhe naten ne 360 gradet tuaja. SKY CLUB eshte i haur cdo dite ne 7:00 deri me 00:00 dhe ndodhet ne katin e fundit te SKY TOWER.