The Tea Room

12654394_950263205009432_4220382534889932596_n.jpg
12654394_950263205009432_4220382534889932596_n.jpg
12243592_916260905076329_5753521216438341278_n.jpg
Bulevardi Gjergj Fishta, Tirana, Albania
Bulevardi Gjergj Fishta Tirana Tirana AL
068 404 7027068 404 7027

The Tea Room në Tiranë  nuk është vetëm një bar me një shumëllojshmëri cajrash dhe ëmbëlsirash që të serviren së bashku, por aty do të gjeni një restorant mjaft të rehatshëm dhe komod me një menu shumë të shijshme.