Theranda Hotel

1012378_586667961423480_1087839073_n.jpg
Rruga Andon Zako Çajupi 6,7, Tirana 1019, Albania
6,7 Rruga Andon Zako Çajupi Tirana Tirana 1019 AL

Theranda Hotel ndodhet 100 m larg nga Blloku. Hoteli eshte i nje stili modern dhe klasik. Ai eshte i pajisur me Wi-Fi dhe parkim privat falas. Dhomat e dekoruara me nje stil klasik jane me ajer te kondicionuar dhe TV satelitor me ekran te sheshte.