Tirana International Hotel

TiranaInternational.jpg
TiranaInternational.jpg
TiranaInternational3.JPG
TiranaInternational2.jpg
Rruga e Dibrës, Tirana, Albania
Rruga e Dibrës Tirana Tirana 1016 AL

Tirana International Hotel Conference Center është i pozicionuar ne qendër të kryeqytetit, dhomat kanë një vlerë të jashtëzakonshme. Akomodimi në një nga 166 dhomat dhe suitat, kryesisht me pamje nga Sheshi “Skënderbej”, është një eksperiencë unike. E vetmja qendër konferencash në Shqipëri, ofron 11 salla konferencash me kapacitet nga 40 deri në 400 pjesëmarrës dhe pajisje të teknologjisë së fundit. Në Restorant La Pergola do të gjeni zgjedhjen më të mirë për darkat familjare dhe drekat e biznesit.