Tree House Lounge Tirana

1598_568208110011293_7355262371324491389_n.jpg
Rruga Njazi Demi, Tirana, Albania
Rruga Njazi Demi Tirana Tirana AL
+355 69 6730 698+355 69 6730 698

Tree House Lounge, Coffee bar / Tea House,  gjate dites, ofron atmosfere relaksi dhe mirepritese.  Gjate nates ne servirim veren dhe birren e lokalit, gjithashtu kemi performanca live te artisteve vendas.  Lokali ndodhet ne nje nga zonat me te aferta te Tiranes.