Vila Alba Hotel Tirana

hotelbar-slider.png39.jpg
EDAL Centre, Tirana, Albania

Hotel Vila Alba eshte nje hotel me 4 yje, i cili ndodhet ne qender te Tiranes vetem pak minuta ne kembe larg nga Sheshi Skenderbej dhe shume instuticione te tjera kulturore dhe publike si, Opera Kombetare, Muzeu Historik, Bashkia Tirane, Parlamenti dhe disa Ministri. Zona e Bllokut ndodhet 10 minuta ne kembe nga hoteli.

Hotel Villa Alba ofron 24 dhoma ne 5 kate te ndertuara ne nje stil klasik.