Vila e Peshkut

10256753_1447522208824318_593171889046070994_o.jpg
Rruga Xhezmi Delli, Tirana 1001, Albania
Rruga Xhezmi Delli Tirana Tirana AL

Vila e Peshkut është vendi ku ushqimet me bazë deti ofrohen në shijen e tyre më origjinale dhe të freskët. Shumë pranë ambasadave, kjo vilë rrethohet nga qetësia e një lagjeje banimi dhe pothuajse ju bën të ndjeheni jashtë kryeqytetit e rrëmujës që e karakterizon.