Vita99

13320777_1761199214096111_7469378468929784594_o.jpg
Rruga Komuna e Parisit, Tirana, Albania
Rruga Komuna e Parisit Tirana Tirana 1001 AL
069 8697777 / 04 4507273069 8697777 / 04 4507273
VITA 99, një nga restorantet më të rinj të hapur në Tiranë nga një Cheef i vërtetë italian. Ky restorant sjell në Shqipëri aromën e traditës Italiane dhe vecanërisht ate Abruzzese të bashkuar me cilësinë e lartë të përbërësve, pastat e freskëta të gatuara “në shtëpi” si dhe recetat e personalizuara të një Cheef -i të vërtetë të cilat do ju bëjnë të përjetoni shijen unike të artit Italian të kuzhinës.