AKTIVITETE

Jan 1 @ 08:00 – Mar 3 @ 12:00
08:00
TULLA eshte nje qender kulturore e cila zhvillon aktivitete te te gjitha fushave te artit. Muzike, kercim, ekspozite, kritik dhe menaxhim arti, si dhe diskutime te ndryshme sociale dhe artistike! Ju mirepresim!
Tulla Center
Jan 31 @ 08:00 – Apr 2 @ 13:00
08:00
TULLA eshte nje qender kulturore e cila zhvillon aktivitete te te gjitha fushave te artit. Muzike, kercim, ekspozite, kritik dhe menaxhim arti, si dhe diskutime te ndryshme sociale dhe artistike! Ju mirepresim!
Tulla Center
08:00
Panairi Nderkombetar i Pajisjeve Profesionale per Hotele, Bare, Restorante,Pasticeri, Furra Buke etj..Ekspozuesit ne panairin TEKNO HOTEL EXPO ofrojne: • Mobilim Hoteli (dyer, tenda) • Pajisje Profesionale per Restorante • Pajisjet e Tavolinës • Pajisje për[...]
bulevardi nene tereza
Feb 24 @ 14:02 – Mar 3 @ 15:02
14:02
Te premten ju presim me nje mbremje jo si cdo here. TATTOO SHOW – INKTOXICATED TATTOO photo expo nga Ina Shkëmbi Dj Positive Cuts Unplugged music nga Static Air Dhe surpriza: shorteu per nje tattoo[...]
Destil Hostel
Feb 28 @ 08:00 – Apr 30 @ 13:00
08:00
TULLA eshte nje qender kulturore e cila zhvillon aktivitete te te gjitha fushave te artit. Muzike, kercim, ekspozite, kritik dhe menaxhim arti, si dhe diskutime te ndryshme sociale dhe artistike! Ju mirepresim!
Tulla Center
08:00
Mbahet në Tiranë, për herë të dytë “VIZart International Watercolor Bienale 2017” , Bienalja e Dytë Ndërkombëtare e Akuarelit. Ideja e organizatorëve (Shoqata VIZart) ishte  që të kthenin dhe njëherë vëmendjen tek ky zhaner  thuajse[...]
Muzeu Historik Kombëtar
10:00
Në Bulevard drejt një Rekordi Boteror… ku të gjithë janë LIDER! Mijëra Zëra, 1 Rritem, 1 Zemer!
Sheshi Skënderbej
Mar 31 @ 08:00 – May 31 @ 12:00
08:00
TULLA eshte nje qender kulturore e cila zhvillon aktivitete te te gjitha fushave te artit. Muzike, kercim, ekspozite, kritik dhe menaxhim arti, si dhe diskutime te ndryshme sociale dhe artistike! Ju mirepresim!
Tulla Center
13:39
Kjo Bienale sjell së bashku rreth 230 artistë nga Mesdheu dhe  Europa. Me një histori që nis qysh nga viti 1985, Bienalja mbahet çdo dy vjet në qytete të ndryshme në zonën e Mesdheut, ndërsa [...]
Tirane