Komisionet e Këshillit Bashkiak

Komisioni Juridik:

Eridian Salianji (Kryetar), Fabian Topollari (zv/kryetar), Klotilda Bushka, Blerina Doracaj, Agim Kraja, Kreshnik Çollaku, Akil Kraja.

Komisioni i Financës, Ekonomisë dhe Nxitjes së Sipërmarrjes:

Kozeta Fino (Kryetar), Mateo Spaho (zv/kryetar), Aida Llazani, Elisa Spiropali, Ardit Çela, Suzana Guxholli, Reila Bozdo, Vjollca Braho.

Komisioni i Shëndetësisë, Higjenës dhe Veterinarisë:

Mirela Tabaku (kryetar), Orion Gliozheni (zv/kryetar), Ramazan Buci, Floida Kërpaçi, Tahsim Mema.

 Komisioni i Strehimit dhe Çështjeve Sociale:

Klotilda Bushka (kryetar), Merita Poni (zv/kryetar), Florian Pullazi, Endrit Brahimllari, Albina Nanaj, Besnik Aliaj, Ferdinand Shehu.

Komisioni për Barazinë Gjinore dhe sipërmarrjen e Gruas:

Alketa Hila (kryetar), Merita Poni (zv/kryetare), Klotilda Bushka, Bora Panajoti, Erisa Xhixho, Reila Bozdo, Ariana Çela

Komisioni i Zhvillimit Rural dhe Bujqësisë;

Eltion Halimi (Kryetar), Enkelejda Sallaku (zv/kryetar), Aqif Qefalia, Fatmir Heti, Rasim Hidri, Ferdinand Papadhima, Mateo Spaho.

Komisioni i Shërbimeve Publike;

Akil Kraja (kryetar), Luan Bregasi (zv/kryetar), Auran Xhani, Ira Vejsiu, Eriona Bixha, Ariana Çela, Kreuza Leka.

Komisioni për Planifikimin, Zhvillimin dhe Mbrojtjen e Territorit dhe Mjedisit;

Ardit Çela (kryetar), Besnik Alia (zv/kryetar), Joleza Koka, Genc Duka, Niazi Kosovrasti, Kreuza Leka, Arian Çukaj.

Komisioni  i Arsimit dhe i Sporteve;

Klodeta Dibra (kryetar), Suzana Guxholli (zv/kryetar), Dorina Kuka, Eriona Bixha, Klodiana Shala

Komisioni i Mbrojtjes së Konsumatorit dhe Ushqimit;

Florian Pullazi (kryetar), Ferdinand Shehu (zv/kryetar), Luiza Grazhdani, Eltion Halimi, Mirela Tabaku.

 Komisioni i Marrëdhënieve me Jashtë;

Mirela Bogdani (kryetar), Kreshnik Çollaku (zv/kryetar), Dejana Kallogjeroviç, Argyrina Jubani, Eugerta Teqja.

Komisioni i Kontrollit Financiar;

Ariana Çela (kryetar), Aida Llazani (zv/kryetar), Kozeta Fino, Luiza Grazhdani, Bruno Liço, Suzana Guxholli, Akil Kraja.

Komisioni për Sigurinë Publike dhe Emergjencat Civile; Leonard Olli (kryetar), Elona Gjebrea (zv/kryetar), Ira Vejsiu, Auran Xhani, Niazi Kosovrasti.

Komisioni i Mandateve:

Ylli Çano (kryetar), Fabian Topollaj (zv/kryetar), Eridian Salianji, Bruno Liço, Argyrina Jubani.

Komisioni i Kulturës, Turizmit dhe Figurave të shquara të qytetit:

Elisa Spiropali (kryetar), Niazi Kosovrasti (zv/kryetar), Ylli Çano, Dejana Kallogjeroviç, Merita Poni.

Komisioni për Politikat Rinore:

Endrit Brahimllari (kryetar), Reila Bozdo (zv/kryetar), Maria Myridinas, Joleza Koka, Ira Vejsiu, Argyrina Jubani, Akil Kraja