Nënkryetarët e Bashkisë

Andi Seferi

Andi Seferi lindur në Vjenë, Austri, në vitin 1971, në një familje me origjinë tiranase. Diplomohet fillimisht si Jurist në Fakultetin ...

Arbjan Mazniku

Arbjan Mazniku është nënkryetari i Bashkisë Tiranë që nga shtatori 2015. Më parë ka qenë Zëvendësministër i Arsimit dhe Sportit për periudhën 2 vjecare....

Brunilda Paskali

Brunilda Paskali lindi më 5 shtator të vitit 1965, ne Korce dhe aktualisht është nënkryetare e Bashkisë Tiranë. Ajo ka mbi 17 vjet përvojë në drejtimin dhe menaxhimin ...

Abaz Hado

Abaz Hado ka kryer studimet e larta për pikturë në Akademinë e Arteve të Bukura dhe më pas është specializuar me master për kritikë arti.