LAJMET E FUNDIT


Në hapësirat publike instalojmë art modern. 18 January, 2016

Me instalacionin “Reja” çelim një vit të ri kalendarik me aktivitete.

Masa për 11 familjet e shpërngulura nga përmbytjet. 17 January, 2016

Soba druri dhe izolim të ndërtesës, për familjet e shpërngulura nga Bregu i Lumit.

Eliminimi i mësimit me dy turne nis nga gjimnazi ‘Qemal Stafa’. 16 January, 2016

1600 nxënësit e shkollës që përfitojnë nga ky investim do të kenë një ambient dinjitoz.

Zgjidhje për 1500 banorë të zonës 15 January, 2016

Nga sot, banorët e bllokuar në fshatin Qeha, do të qarkullojnë normalisht.

350 mijë banorë përfitojnë nga impianti i përpunimit të ujërave.

Brenda 2018 ndërtojmë kanalizimet e ujërave të ndotura në Lumin e Lanës.

Në rrrugë të mbarë Xhamia e Namazgjasë

Muze të Bashkjëtesës, 3 parqe publike, Qendër Kulture dhe 200 vënde parkimi për besimtaret si dhe gjithë qytetin tonë.

SmartCity: 100 projekte për Tiranën.

Bashkia e Tiranës dhe UNDP organizojnë më 20 janar Konferencën e Donatorëve.

Ta kthejmë Tiranën kuqezi! 15 November, 2015

Tirana nderoi me respekt të rënët për çlirimin e qytetit.

Njësia 2, prioritet rrugët e ndriçimi

Pastrojmë, gjelbërojmë dhe urbanizojmë hapësirat që lirohen.

Bio Festë dhe Dita e Çlirimit

Përkujtojmë Ditën e Çlirimit me produkte Bio.

Faqja 107 nga 107« First...102030...103104105106107