LAJMET E FUNDIT


Ndërpriten 99 lidhje të paligjshme, vendosen 211 matës të rinj 6 July, 2017

Puna e kryer nga Task-Forca e Bashkisë së Tiranës dhe Ujësjellës Kanalizimeve për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme, por edhe menaxhimin e situatës në terren, ka sjellë një përmirësimin të situatës së furnizimit me ujë të pijshëm në kryeqytet, si dhe ndërgjegjësim të qytetarëve për vendosjen e matësve të ujit. Vetëm ditën e djeshme janë […]

Rrjet i ri për furnizimin me ujë të 120 mijë banorëve në zonën e ish-bllokut dhe Tiranës së Re

Rreth 120 mijë banorë të zonës së ish-Bllokut dhe të Tiranës së Re do mund të furnizohen në mënyrë të rregullt me ujë të pijshëm. Paralelisht me masat e marra për ndërprerjen e prerjeve të paligjshme dhe shmangien e abuzimeve, Bashkia e Tiranës dhe Ujësjellës-Kanalizime Tiranë po i kushtojnë një vëmendje të veçantë edhe përmirësimit […]

Masa për 151 raste të lidhjeve të paligjshme në rrjetin e ujësjellësit 5 July, 2017

Në vijim të aksionit Task-Forcë për menaxhimin e situatës së emergjencës në kryeqytet, si pasojë e temperaturave të larta dhe thatësirës së zgjatur, Bashkia e Tiranës dhe Ujësjellës-Kanalizimeve kanë marrë një sërë masash për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme të ujit të pijshëm. Grupet e punës të Task-Forcës, me pjesëmarrjen e Policisë së Shtetit, Policisë […]

Përfundon rikualifikimi urban i bllokut të banimit pranë Pallatit me Shigjeta

Blloku i banimit në Bulevardin “Bajram Curri”, pranë Pallatit me Shigjeta, është shndërruar në një hapësirë të denjë çlodhëse për banorët, të moshuarit dhe fëmijët. E lënë në harresë dhe e degraduar prej vitesh, falë investimit të Bashkisë së Tiranës i gjithë blloku iu nënshtrua rikualifikimit të plotë, duke nisur nga sistemimi i rrugëve, krijimi […]

Vijon prerja e lidhjeve të paligjshme 4 July, 2017

Aksioni i Bashkisë së Tiranës dhe Ujësjellës-Kanalizimeve për prerjen e lidhjeve të paligjshme që shpërdorojnë ujin e pijshëm po jep rezultate pozitive, qoftë në stabilizimin e situatës, ashtu edhe në ndërgjegjësimin e qytetarëve.  Gjatë aksionit të djeshëm të Task-Forcës, grupet e shpërndara në terren, me pjesëmarrjen e Policisë së Shtetit, Policisë Bashkiake, Prefekturës dhe stafit […]

Përurohet sheshi rekreativ dhe këndi i 18-të i lojërave në Rr. “Sulejman Delvina”

Banorët dhe fëmijët e Njësisë Nr. 5 në Rr. “Sulejman Delvina” kanë një shesh të ri rekreativ dhe kënd lojërash për të kaluar kohën e lirë. Jetëzimi i sheshit u mundësua nga Bashkia e Tiranës në bashkëpunim me Kompaninë TRING dhe përfshin module të ndryshme lojërash, ndriçim dhe gjelbërim të zonës. Kryebashkiaku i Tiranës, Erion […]

Ndërpriten 169 lidhje të paligjshme të ujit të pijshëm dhe vendosen 41 gjoba 3 July, 2017

Pak ditë nga nisja e fushatës për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme, por edhe menaxhimin e situatës në terren, puna e kryer nga Task-Froca e Bashkisë së Tiranës dhe Ujësjellës-Kanalizimeve po jep efektet e para pozitive me një ulje të rasteve abuzive me ujin e pijshëm. Edhe gjatë ditës së djeshme, 25 grupet e shpërndara […]

Nis ndërtimi i rrugëve të brendshme të Parkut të Liqenit Artificial

Hapësira publike e Parkut të Madh të Liqenit Artificial është rimodeluar tërësisht në funksion të promovimit të jetës së shëndetshme. Për të rritur cilësinë e shërbimeve të ofruara për qytetarët brenda parkut, duke e bërë këtë hapësirë ndër më të frekuentuarat dhe çlodhëset në kryeqytet, Bashkia e Tiranës dhe Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit ka […]

Vijon aksioni Task-Force në gjithë Tiranën për ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme të ujit. 2 July, 2017

Bashkia e Tiranës dhe Ujësjellës-Kanalizime vijuan edhe dje aksionin për monitorimin e situatës në terren dhe ndërprerjen e lidhjeve të paligjshme, si në zonat periferike, ashtu edhe brenda qytetit. Grupet e Task-Forcës, me ndihmën e Policisë së Shtetit, Policisë Bashkiake, Prefekturës dhe stafit teknik të Ujësjellës-Kanalizimeve të Tiranës, u përqendruan në zonën e Dajtit, Babrrusë, Kombinatit, rruga e Kavajës, Pallati me Shigjeta, Ali […]

Nis rikonstruksioni i rrugëve lidhëse në zonën e ish-Kinostudios

Gjatë dy viteve në vazhdim, investimet e Bashkisë së Tiranës do të shtrihen në nivel kapilar, në çdo lagje, për përmirësimin e infrastrukturës së qytetarëve. Krahas investimeve madhore, një vëmendje e veçantë po u kushtohet edhe ndërhyrjeve nëpër lagje e rrugica për ndërtimin e rrugëve, rrjetit të kanalizimeve, ndriçimit, këndet e lojërave etj,. Kryetari i […]

Faqja 30 nga 87« First...1020...2829303132...405060...Last »