LAJMET E FUNDIT


Zgjatëm linjën e Uzinës së Autotraktorëve, unifikuam abonetë dhe dyfishuam autobusët 20 February, 2017

Qytetarët e Tiranës, që dikur përdornin dy linja autobusi për të shkuar nga ish Uzina e Autotraktorëve deri në Institutin Bujqësor, nga sot udhëtojnë vetëm me një linjë dhe duke paguar vetëm një biletë. Bashkia e Tiranës ka mbajtur një tjetër premtim, duke përmirësuar shërbimin e transportit publik për mijëra qytetarë, të cilët jetojnë në […]

“Tirana Art Fest” vijon audicionet edhe në njësitë e reja administrative të Tiranës 19 February, 2017

Për herë të parë, “Tirana Art Fest” ka nisur audicionet e saj edhe në gjimnazet në periferi të kryeqytetit. Në ndryshim nga viti i pare, ku audicionet u organizuan vetëm në gjimnazet kryesore të Tiranës, këtë vit, të rinj nga mosha 15 deri në 19 vjeç të gjimnazeve të njësive administrative që i janë shtuar […]

1 mijë pemë në muaj, shtojmë hapësirat e gjelbra në qytet 17 February, 2017

Bashkia e Tiranës vijoi sot analizat e punës së ndërmarrjeve të saj me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit. Në takim mori pjesë edhe kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i cili theksoi rolin mjaft të rëndësishëm që ka luajtur Agjencia e Parqeve dhe të Rekreacionit jo vetëm në shtimin e hapësirave të gjelbra, por […]

Vijojnë inspektimet e transportit publik, shërbim dinjitoz për qytetarët

Të privuar prej vitesh nga shërbimi i transportit urban, tashmë banorët e Linzës dhe zonës së Thesarit kanë mundësi që të udhëtojnë drejt qendrës së Tiranës, pa qenë nevoja të ndryshojnë autobus apo të marrin linja të tjera. Bashkia e Tiranës ka realizuar një tjetër premtim të sajin, duke zgjatur linjën e Porcelanit deri te […]

Në 2017 fokus të rrugët dhe rikualifikimi urban, 10 km rrugë për biçikletat 16 February, 2017

Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në akset kryesore të Tiranës dhe rikualifikimi urban i blloqeve të banimit do të jenë në fokusin e Bashkisë së Tiranës edhe për vitin 2017. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, mori pjesë në analizën vjetore të punës së Ndërmarrjes Nr. 2 të Punëtorëve të Qytetit, ku theksoi se puna […]

Pjesëmarrja e qytetarëve në vendimmarrje, standard në Bashkinë e Tiranës

Bashkia e Tiranës, Këshilli i Evropës dhe Ambasada Zviceriane nënshkruan sot Memorandumin e  Mirëkuptimit për mbështetjen dhe forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve në vendimmarrjen e strukturave të qeverisjes vendore. Qëllimi i këtij Memorandumi është që të ofrojë një kornizë bashkëpunimi mes palëve, në funksion të zbatimit të demokracisë direkte që Bashkia e Tiranës ka nisur […]

Këndi i nëntë i lojërave për fëmijë në Rr. “Sulejman Delvina 15 February, 2017

Krahas investimeve madhore në kryeqytet, Bashkia e Tiranës vijon t’i kushtojnë vëmendje të posaçme hapësirave dhe shtimit të këndeve të lojërave për fëmijët. Në bashkëpunim edhe me bankën Raiffeisen, u mundësua ndërtimi i këndit të 9 të lojërave në njësinë 5, i cili nga një zonë e lënë në harresë dhe e mbuluar me plehra, […]

Falë politikave të duhura rikonstruktuam 27 dhe 31 cerdhe e kopshte 14 February, 2017

Bashkia e Tiranës do të vijojë punën për përmirësimin e infrastrukturës për çerdhet, kopshtet dhe shkollat. Gjatë analizës vjetore të Qendrës Ekonomike të Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve për vitin 2016 dhe objektivat e 2017, Veliaj vlerësoi përkushtimin dhe punën e kryer nga stafi i punonjësve të kësaj drejtorie në zhvillimin dhe edukimin e fëmijëve. […]

Tirana dashuron

Me rastin e ditës së të dashuruarve, në 14 shkurtin e Shën Valentinit, Bashkia e Tiranës organizoi një sërë aktivitetesh, të cilat e bënë edhe më të veçantë ditën për shumë të dashuruar. Në mjediset e Parkut Rinia qindra të rinj, në mënyrë simbolike, vendosën nga një dryn në instalacionin prej zemre të vendosur nga […]

Transporti publik në Tiranë ka ndryshuar si dita me natën, qytetarët të informojnë për çdo parregullsi

Bashkia e Tiranës vijon inspektimet në linjat e transportit urban, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit për qytetarët dhe nxitjen e investimeve për modernizimin flotave të autobusëve nga operatorët privatë. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, udhëtoi me linjën Kinostudio-Kombinat, duke u njohur me shërbimin dhe kushtet që ofrojnë autobusët e saj, si […]

Faqja 5 nga 47« First...34567...102030...Last »