LAJMET E FUNDIT


Nisin ndërtimin e 20 shkollave të reja 15 July, 2016

Bashkia e Tiranës ka vijuar dëgjesat publike me qytetarët për Planin e Përgjithshëm Vendor, me banorët e Njësive Administrative Nr. 5 dhe Nr. 7. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, prezantoi vizionin dhe strategjinë për kryeqytetin, si dhe idetë zhvillimore që prekin në mënyrë specifike këto dy njësi. Ai theksoi se draft-Plani i Përgjithshëm […]

3 projekte në ndihmë të shtresave në nevojë 14 July, 2016

Tirana Open Data, këndi i lojërave për fëmijët me aftësi ndryshe dhe riintegrimi i familjeve rome që jetojnë në zonën e Lumit të Tiranës, janë 3 projekte të cilat Bashkia e Tiranës, në bashkëpunimin me UNDP, do t’i realizojë në vijim të konferencës “Tirana Smart City”, që u mbajt në fillim të janarit. Projektet u […]

Përurohet rruga “Hamdi Cenoimeri”

Rreth 2 mijë banorë që jetojnë në zonën periferike të Selitës dhe Sharrës në Njësinë Administrative Nr. 6 kanë tashmë një rrugë të re. Bashkia e Tiranës ka përfunduar fazën e dytë të ndërtimit të rrugës “Hamdi Cenoimeri”, e cila përveçse me standarde për qytetarët, ndihmon edhe në lehtësimin e lëvizjes së mjeteve. Punimet e […]

Nis ndërtimi i urës së re të Selitës 12 July, 2016

Merr zgjidhje trafiku i mjeteve në një nyje tjetër problematike, siç është ajo në urën e Selitës, e cila lidh Bulevardin “Bajram Curri” me Bulevardin “Gjergj Fishta”. Bashkia e Tiranës ka nisur ndërtimin e një ure të re me përmasa gati tre herë më të mëdha se ekzistuesja, e cila synon të lehtësojë dhe rregullojë […]

Përfundon rikonstruksioni i plotë i Kopshtit nr. 26 11 July, 2016

Bashkia e Tiranës ka përfunduar rikonstruksionin e plotë të Kopshtit nr.26 në Rrugën e Kavajës, duke vijuar punën për rinovimin e 23 kopshteve të Tiranës para nisjes së sezonit të ri arsimor. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, tha se ashtu siç është premtuar më herët, rikonstruksioni i kopshteve do të përfundojë brenda verës, […]

Bëjmë Tiranën qytetin më të pastër në Ballkan 9 July, 2016

Modeli dhe eksperienca e mirë e Bashkisë së Veronës për pastrimin e qytetit do të vijë së shpejti edhe në Tiranë. Në vijim të Memorandumit të Bashkëpunimit të firmosur në fund të dhjetorit 2015, kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, zhvilloi sot një vizitë zyrtare në Verona, ku u takua me homologun e tij, […]

Nisin konsultimet publike për Planin e Përgjithshëm Vendor të Tiranës 7 July, 2016

Bashkia e Tiranës nisi sot nga Kombinati dëgjesat publike për Planin e Përgjithshëm Vendor, “Tirana030”. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, dhe hartuesit e draftit të parë të planit diskutuan mundësitë e zhvillimit të kryeqytetit, ku prioritet nuk do jenë ndërtimet, por zhvillimi ekonomik, turistik, mjedisor dhe lëvizshmëria në qytet. Në fjalën e tij, […]

Vendimet e miratuara nga mbledhja e Këshillit Bashkiak 6 July, 2016

Këshilli Bashkiak shpërndau sot 177 banesa sociale për familjet në nevojë strehimi, duke iu përmbajtur premtimit të Bashkisë së Tiranës për t’i shpërndarë ato brenda vitit të parë, pas bllokimit 4 vjeçar të tyre. Në total janë 177 familje përfituese, nga të cilat 37 përfituese të strukturave garsionere, 102 apartamente 2+1 dhe 38 apartamente 3+1. […]

Të miradministrojmë fondet e BE

Bashkia e Tiranës i bashkohet nismës së Presidencës së Eurorajonit Adriatiko-Jonian për luftën kundër abuzimit dhe korrupsionit me fondet e Bashkimit Europian nga qeverisja vendore, si e vetmja mënyrë për të rritur besueshmërinë e qytetarëve dhe për të përfituar sa më shumë nga fondet e donatorëve të ndryshëm. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj […]

Bashkia e Tiranës shtron drekën e Fiter Bajramit për familjet në nevojë

Për festën e Bajramit të Madh, Bashkia e Tiranës shtroi sot një drekë të veçantë për disa dhjetëra familje në nevojë dhe persona me aftësi ndryshe, në mensën sociale në Laprakë. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, teksa shërbeu drekën së bashku me një grup të rinjsh, i uroi të pranishmit “Gëzuar Fiter Bajramin” […]

Faqja 83 nga 99« First...102030...8182838485...90...Last »