LAJMET E FUNDIT


Banesa prej druri për strehimin e familjeve rome. 30 January, 2016

Plan afatgjatë për strehimin e familjeve të komunitetit rom.

Pas çerdheve, këtë vit rikonstruktojmë të gjitha kopshtet 28 January, 2016

200 fëmijë të Njësisë nr. 1 me kopësht të ri.

Ruajm investimet e përbashkëta. 27 January, 2016

Ulim muret rrethuese, rrisim ndjenjën e komunitetit.

Brenda një kilometri katror kemi kishat e xhamitë. 26 January, 2016

Bashkëjetesa fetare në Tiranë , një pasuri shoqërore.

Vijon çlirimi i hapësirave publike 25 January, 2016

IMT aksione në Kombinat, Petrelë dhe njësi të tjera administrative.

#TiranaSmartCity: 112 projekte konkrete nga pesë fusha 22 January, 2016

Idetë dhe vizioni për dhjetëvjeçarin e ardhshëm.

IMT aksion në rrugën “Shefqet Musaraj” 19 January, 2016

Bashkia e Tiranës vijon çlirimin e hapësirave të zëna publike.

“Qytetar Nderi” historianit Kristo Frashëri 18 January, 2016

Në emër të qytetarëve të Tiranës, nderojmë Prof. Dr. Kristo Frashëri.

Në hapësirat publike instalojmë art modern.

Me instalacionin “Reja” çelim një vit të ri kalendarik me aktivitete.

Masa për 11 familjet e shpërngulura nga përmbytjet. 17 January, 2016

Soba druri dhe izolim të ndërtesës, për familjet e shpërngulura nga Bregu i Lumit.

Faqja 86 nga 87« First...102030...8384858687