Canto Ostinato Meets Jazz

Për të festuar përfundimin e Presidencës Hollandeze të Këshillit të image002Bashkimit Europian, Ambasada e Mbretërisë së Vendeve të Ulta ju fton në një mbrëmje kulturore me :

  • Mirush Kabashi – monolog
  • Canto Ostiano – një kompozim origjinal Hollandez performuar nga :
    Jeroen Van Veeen – Sandra Van Veen – Mike Del Ferro

Data 16 Qershor 2016

20:30 – 22:00

Tek Teatri i Operas dhe Baletit.
Hyrja e Lire.