Young Artists Biennale

banner_web-1

BJCEM  dhe Ministria e Kulturës prezantojnë Mediterranea 18 Young Artists Biennale, një event që do të zhvillohet në Tiranë dhe Durrës ne datat   4 Maj deri më 9 Maj 2017.
Kjo bienale do të mbledhë rreth 230 artistë europiane dhe shqiptarë.

Shiko me shumë

Hapat e aplikimit