Pastrojmë Tiranën

15042120_10154714504551926_4498741579106948864_o

Në datën 13 Nëntor organizohet aksioni qytetar “ Pastrojmë Tiranën”.
Aksioni fillon në oren 09.00 dhe zhvillohet në të 24 Njësitë Administrative të Bashkisë Tiranë, ku janë përcaktuar dhe pikat e pastrimit. Cdo qytetar duke u organizuar me miqtë e tij mund ti bashkohet aksionit në lagjen e tij ose në nje nga 23 zonat e ndotura të përcaktuara në hartë.
Të jetojmë shëndetshëm në një mjedis të pastër!