Perfitueset e projektit “Fuqizimi i Grave dhe Nxitja e Sipermarrjes”

Te nderuara Zj.

Kemi kenaqesine t’ju informojme se Plani i Biznesit qe keni dorezuar prane Bashkise se Tiranes per projektin “Fuqizimi i Grave dhe Nxitja e Sipermarrjes” do to mbeshtetet financiarisht nga granti i akorduar. Aplikantet e shpallura fituese jane:

Nr. Aplikante Fituese

 

1  Ermira Laknori
2  Edona Daci
3  Lumturi Hyka
4  Majlinda Caushi
5  Shpresa Manci
6  Alma Hoxha
7  Satbere Thikaxhia
8  Alma Gerxhani
9  Hajre Dervishi
10  Erjona Xha
11  Elda Gurabardhi
12  Anisa Kadareja
13  Nila Azuni
14  Solida Mejdani
15  Pellumbesha Dinoshi
16  Shkurte Goci
17  Adelina Jaupaj
18  Jorida Shahinas

Ju urojme suksese ne realizimin e Idese tuaj to Biznesit. Ju lutem kontaktoni ne adresen: (elva.haskor&vahoo.com) per me shume informacion ne lidhje me afatin kohor per perfshirjen e kompanise tuaj mbi kushtet dhe afatet per nenshkrimin e kontrates ne dhenien e grantit.