Deklara për shtyp


Hapet edicioni i VIII i Panairit “Work & Study” 18 May, 2017

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë, Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Arsimit dhe Sporteve, si tre partnere të qëndrueshme në fushën e arsimit dhe punësimit, çelën sot në ambientet e Pallatit të Kongreseve edicionin e VIII të Panairit “Work & Study”. Në këtë panair marrin pjesë mbi 40 kompani, mbi 20 universitete dhe institucione […]

Prezantimi i projektit për ngritjen e strukturave komunitare në Tiranë 16 May, 2017

Procesi i përzgjedhjes së administratorëve të pallateve është duke ecur me sukses në Bashkinë e Tiranës dhe brenda vitit do të përfundojë ngritja e të gjitha kryesive në lagje. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, i cili mori pjesë sot në konferencën me temë  “Ndërtimi i axhendës për ndryshim: Shtrirja e strukturave komunitare në […]

‘BioFarm Alpin’ në Lundër, promovojmë ekonominë lokale 15 May, 2017

Vëmendja e treguar nga Bashkia e Tiranës për përmirësimin e infrastrukturës në ish-komuna dhe në tregje, ka nxitur rritjen e investimeve për zgjerimin e ekonomisë lokale. Prodhimi dhe promovimi i produkteve bio është një mënyrë se si fermat e zonës së Tiranës po zhvillojnë ekonominë lokale, duke investuar fort në rritjen e cilësisë në bujqësi […]

Nis ndërtimi i rrjetit të ri të ujësjellës-kanalizime në Njësinë 4 14 May, 2017

Problemet e furnizimit me ujë të pijshëm për 10 mijë banorët e Njësisë nr. 4 në Tiranë do të marrin fund shumë shpejt. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, deputetja e PS, Blerina Gjylameti dhe Drejtori i Përgjithshëm i UKT-së, Redi Molla, inspektuan fillimin e punimeve për ndërtimin e rrjetit të ri të ujësjellës-kanalizimeve […]

Këndi i 16-të i lojërave te Pallati me Shigjeta 13 May, 2017

Një kënd i ri rekreativ po i shtohet kryeqytetit në Njësinë Nr. 5, në zonën e njohur si “Pallati me Shigjeta”. Falë investimit të Bashkisë së Tiranës, shumë shpejt do të përfundojë ndërtimi i këndit të 16-të të lojërave, i cili e transformon të gjithë zonën në një mjedis çlodhës për banorët, ndryshe nga më […]

Shkollë e re 9-vjeçare në fshatin Mihajas, Berzhitë 12 May, 2017

Viti i ri shkollor që nis në Shtator do t’i gjejë fëmijët e fshatit Mihajas në Berzhitë me një shkollë të re. Bashkia e Tiranës po përfundon punimet e shkollës së re 9-vjeçare të fshatit, e cila do t’i shërbejë një komuniteti që jeton në një nga zonat më periferike të Tiranës, edhe si një […]

Hapet pika e re e shërbimeve të UKT-së në Sauk 11 May, 2017

Banorët e njësive administrative që i janë bashkuar Tiranës pas reformës territoriale, mund të marrin shërbim më të mirë nga Ujësjellës-Kanalizime Tiranë në pikën e re Rajonale, e cila është ngritur në Sauk. Pika Rajonale e UKT-së është e dyta pas asaj që u hap para disa javësh në Njësinë nr. 1 dhe ofron shërbime […]

Shanse të barabarta për punësim – akses i plotë për Personat me Aftësi të Kufizuara 10 May, 2017

Bashkia e Tiranës po punon për përmbushjen e standardeve dhe krijimin e kushteve për Personat me Aftësi të Kufizuara. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, u shpreh sot se Tirana ka potencialin për t’u bërë model i përmbushjes së standardeve të aksesueshmërisë për personat me aftësi të kufizuara, duke shërbyer si shembull pozitiv për […]

Sot mbyllet Bienalja “Mediterranea 18” 9 May, 2017

Edicioni i 18 i Bienales “Mediterranea 18” mbyllet sot, por gjatë pesë ditëve të saj ngjalli interesin e shumë qytetarëve të Tiranës, si dhe të artistëve të rinj, të cilët patën mundësi që të shijojnë artin bashkëkohor evropian. Ish-godina e Ambasadës Jugosllave ishte njëra prej hapësirave të kryeqytetit, e cila u kthye në strehën e […]

Nis programi i kredive të buta, përfitojnë 1 mijë familje të pastreha 8 May, 2017

Rreth një mijë familje të reja në Tiranë do të përfitojnë shumë shpejt një kredi të butë. Bashkia e Tiranës nisi sot zbatimin e programit social të strehimit për kreditë e buta për blerjen e një shtëpie, duke marrë përsipër të subvencionojë interesat e tregut bankar. Programi u prezantua nga kryetari i Bashkisë së Tiranës, […]

Faqja 10 nga 61« First...89101112...203040...Last »