Deklara për shtyp


Rruga “Don Bosko” me trotuare të reja dhe infrastrukturë moderne 24 November, 2016

Banorët e zonës së Don Boskos në kryeqytet kanë tashmë një rrugë më të mirë, që ofron vendqëndrime të kushtuata për mjetet e transportit urban dhe makineritë e pastrimit, duke mos u bërë më pengesë më për qarkullimin e automjeteve. Bashkia e Tiranës ka përfunduar rikonstruksionin e plotë të trotuareve të rrugës “Don Bosko”, ndërsa […]

Bizneset angazhohen zyrtarisht për fuqizimin e grave në vendin e punës

Për herë të parë, 11 biznese që kontribuojnë në zhvillimin ekonomik dhe social të Tiranës, morën angazhimin për të integruar “Parimet Globale të Fuqizimit të Grave” në praktikat e tyre të punës. Në ceremoninë e organizuar nga Bashkia e Tiranës, me mbështetjen e UN Women, Drejtorët Ekzekutivë të kompanive të ndryshme në fushën e IT-së, […]

Vijojnë punimet për ndërtimin e stadiumit të ri “Arena Kombëtare” 23 November, 2016

Ndërtimi i stadiumit “Arena Kombëtare” në kryeqytet po vijon me ritme të shpejta. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, inspektoi punimet që në fund të 18 muajve do t’i japin kryeqytetit stadiumin e ri, i cili do t’i shërbejë jo vetëm skuadrës sonë Kombëtare, por edhe si qendër multifunksionale për qytetarët, shërbime dhe argëtim […]

Projektbuxheti i vitit 2017 për Njësinë 11 22 November, 2016

Njësia Administrative Nr. 11, që përfshin kryesisht zonën e Laprakës, vitin tjetër do të ketë trefishim të investimeve publike. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj prezantoi sot para banorëve të kësaj njësie projektbuxhetin e vitit 2017, ku edhe parashikohet që për investimet të ketë një trefishim të mbështetjes financiare. Ai theksoi se nga 143 […]

Investime në çdo cep të Tiranës

Në vitin e dytë të mandatit, në fokus të investimeve të Bashkisë së Tiranës do të jetë përmirësimi i infrastrukturës në zonat rurale. Rruga e Çekrezës në Njësinë Administrative Zall Herr është një nga investimet që sapo ka nisur të realizohet nga bashkia, një rrugë e re me standarde më të mira dhe sinjalistikë të […]

Nis fushata e ndërgjegjësimit për diferencimin e mbetjeve me nxënësit e shkollës “Emin Duraku” 21 November, 2016

Bashkia e Tiranës ka nisur me nxënësit e shkollave fushatën e ndërgjegjësimit të qytetarëve për procesin e grumbullimit të diferencuar të mbetjeve. Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj mori pjesë sot në nisjen e fushatës me nxënësit e shkollës “Emin Duraku”, e cila është shkolla e parë që i bashkohet nismës për zhvillimin e […]

Nderohen familjet tiranase që strehuan hebrejtë gjatë Luftës së Dytë Botërore 20 November, 2016

Përmes një ceremonie të veçantë, Bashkia e Tiranës shpërndau simbolin e qytetit për familjet tiranase, të cilat gjatë Luftës së Dytë Botërore mikpritën në shtëpitë e tyre familjet izraelite. Me këtë rast, në  mjediset e Muzeut Kombëtar, u çel ekspozita me fotografi të familjeve izraelite që u strehuan në shtëpitë tiranase, ndërsa kryetari i Bashkisë […]

Tirana mundësi shumë e mirë për të investuar

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj përshëndeti sot Samitin e Diasporës Shqiptare, duke marrë pjesë në panelin me temë: “Zhvillimi Ekonomik në Atdhe dhe Roli i Diasporës”. Në fjalën e tij, kryebashkiaku i Tiranës theksoi rëndësinë që ka faktori ekonomik në forcimin e rolit të diasporës shqiptare, por edhe në zhvillimin e vendit mëmë. […]

Prezantohet projektbuxheti i vitit 2017 në Njësinë Administrative Nr. 7 19 November, 2016

Njësia Administrative Nr. 7 ka qenë ndalesa e radhës e turit të prezantimit dhe konsultimit me qytetarët e projektbuxhetit të Bashkisë Tiranë për vitin 2017. Në fjalën e tij, kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj, ndërsa vuri në dukje se ky buxhet vjen me rritje krahasuar edhe me buxhetin e vitit që po lëmë […]

Vazhdojnë investimet në çdo lagje të Tiranës 18 November, 2016

Një tjetër zonë e Tiranës ka marrë zgjidhje të problemit të furnizimit me ujë të pijshëm, falë investimit të ndërmarrjes së Ujësjellës-Kanalizime Tiranë. Rreth 5000 banorë të Njësisë Administrative Nr. 9 në zonën që kufizohet nga rrugët “Anastas Shundi”, Rruga “Rreli” dhe “Demir Progri” do të furnizohen me ujë nëpërmjet rrjetit të ri. Gjatë inspektimit […]

Faqja 50 nga 81« First...102030...4849505152...607080...Last »