LAJMET E FUNDIT


PER TU PERDITESUAR MBI VENDET E REJA NE SHERBIMIN CIVIL KLIKONI KETU

SHPALLJE PËR VENDE TË LIRA PUNE – Policia Bashkiake 11 October, 2018

Policia Bashkiake Aplikantët e kualifikuar që do të marrin pjesë në testim për Inspektorë dhe Policë në Policinë Bashkiake Aplikantët e kualifikuar që do të marrin pjesë në testim për Inspektorë dhe Policë në Policinë Bashkiake Rezultati i testimit për Inspektor në Policinë Bashkiake Rezultati i testimit për Policë në Policinë Bashkiake Rezultati total i […]

Njoftim në shtyp për vend të lirë pune 18 May, 2018

Projekti Smile Shtyrje afati – Projekti Smile Fituesit e projektit SMILE

Shofer në Njësinë Administrative Zall-Herr 26 February, 2018

Shofer në Njësinë Administrative Zall-Herr

Roje në Njësinë Administrative Njësia Bashkiake Nr.8

Roje në Njësinë Administrative Njësia Bashkiake Nr.8

Punonjes Mirmbajtes Liqeni në Njësinë Administrative Pezë 19 February, 2018

Punonjes Mirmbajtes Liqeni në Njësinë Administrative Pezë

Shofer në Njësinë Administrative Pezë

Shofer në Njësinë Administrative Pezë

Njoftim për vend të lirë pune 31 January, 2018

Njoftim për vend të lirë pune

Shofer në Njësinë Administrative Nr 11 30 January, 2018

Shofer në Njësinë Administrative Nr 11

Roje në Njësinë Administrative Njësia Bashkiake Nr.2 19 January, 2018

Roje në Njësinë Administrative Njësia Bashkiake Nr.2

Shofer në Njësinë Administrative Bërzhitë 9 January, 2018

Shofer në Njësinë Administrative Bërzhitë

Faqja 1 nga 2112345...1020...Last »