TIRANA…A TOURIST’S DIARY

TIRANA…A TOURIST’S DIARY – Shiko disa nga vendet më interesante të qytetit dhe fto miqtë ta vizitojnë. Turizmi, kultura, kulinaria dhe jeta e natës në sytë e një turisti që viziton qytetin.