Tirana Art Fest

1

Mund të këndosh? Ke formuar një grup kërcimi? Mendon se bën fotot dhe videot më të bukura? Jepi vetes mundësinë të provohesh nga profesionistë dhe të shpallesh talenti i Tiranës.
Për herë të dytë, Bashkia Tiranë dhe Liburnetik zhvillojnë konkursin mes gjithë gjimnazeve të Tiranës , duke promovuar talentet e reja.
Ndiq Tirana Art Fest në Facebook dhe Instagram dhe gjej datën e audicionit për shkollën tënde.