Institucione

Nr.Emri i InstitucionitTitullariAdresa
1Policia BashkiakeErmal KapllaniRruga e Kavajës, Tiranë
2Drejtoria Nr. 1 e Punëtorëve të QytetitKlodian GjeciRruga "5 Maji", Tiranë
3Drejtoria Nr. 2 e Punëtorëve të QytetitElton KacidhjaRruga "5 Maji", Tiranë
4Drejtoria Nr. 3 e Punëtorëve të QytetitFeti FanajRruga "5 Maji", Tiranë
5Ndërmarrja e Shërbimeve FuneraleRaimonda ShinoRruga e Durrësit, Tiranë
6Ujësjellës Kanalizime TiranëRedi MollaRruga ''Besim Daja", Tiranë
7Agjencia e Parqeve dhe RekreacionitBlendi GonxhjaRruga "5 Maji'', Tiranë
8Agjencia e Mbrojtjes së KonsumatoritRudina HoxhaRruga "Abdi Toptani", Tiranë
9Tirana ParkingEglantina ZereRruga "Ali Begeja", Tiranë
10Qendra Ekonomike e Edukimit dhe Zhvillimit të FëmijëveZhaneta Beqiri
11Drejtoria e Taksave dhe Tarifave Vendore Arli NaskaRruga e Kavajës, Tiranë
12Inspektoriati i Mbrojtjes së TerritoritMariglen QatoRruga e Kavajës, Tiranë
13Qendra Kulturore TiranaJonida BeqoRruga "Ded Gjo Luli"