KONKURSI SKULPTURËS

Ky konkurs do të mundësojë realizimin e disa skulpturave dekorative për parqet e ambjentet publike të qytetit të Tiranës. Konkursi do të krijoj një imazh me bashkëkohor dhe qytetar të ambjenteve publike në Tiranë duke sjellë frymë më qytetare . Bashkia synon që një konkurs të tillë ta kthejë në traditë, për promovimin e Tiranës në arenën Europiane. Gjithashtu do të jete nje hapsire per e artistëve të rinj, te cilet do të marin pjesë në fazën e parë nëpërmjet ideve të tyre do të jenë të moshës (17-25 vjeç).

1