në këtë faqe

TEATËR

Që nga Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit e deri tek Teatri për Fëmijë njihuni me historikun e tyre dhe shfaqjet që ata ofrojne.

KINEMA

Një pasdite e lirë ne qytet ? Ju prezantojmë me kinematë tona dhe me filmat më të fundit të kinematografisë botërore.

MUZEUME

Kërkon të njohësh nga afër historinë e vendit tonë? Zgjidhja më e mirë janë muzeumet ku çdo objekt paraqet një copëz historie.

GALERIA

Për të gjithë të apasionuarit pas artit galeritë e Tiranës ftojnë të gjithë qytetarët të marrin pjesë në ekspozitat e artistëve shqiptare dhe të huaj.

BIBLIOTEKA

Ku me mirë se biblioteka për të kaluar kohën e lirë. Të zbulojmë gjithë informacionin që bibliotekat e qytetit tonë na ofrojnë,plot me libra,shkrime e dokumenta.

QENDRA RINORE

Njihuni me shumëllojshmërinë e programeve multifunksionale që qendrat rinore ofrojnë për të rinjtë e kryeqytetit.