Galeri

10369892_1473751716206246_6976016637782766132_n

Galeria Kombëtare e Arteve
Adresa: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë

E mërkurë – e diel : 09:00 – 13:00 dhe 16:00 – 20:00

E hënë dhe e martë – pushim
Tel: 04 2226033
Fax: 04 2233975
email: info@galeriakombetare.gov.al
Website: www.galeriakombetare.gov.al
Facebook: Galeria Kombëtare e Arteve
Harta Interaktive: GKA

Galeria FAB
Adresa: Bulevardi Deshmoret e Kombit, Tiranë
Tel: +355 68 6047 899
Website: http://www.uart.edu.al/
Facebook:  www.facebook.com/Galeria-FAB-337413132958265/

Qendra e Realizimit të Veprave të Artit
Adresa: Rruga “Sulejman Delvina” (pranë Studios së Skulpturës), Tiranë
Facebook: Qendra e Realizimit të Veprave të Artit