Teatër

25997449540_aefafa680a_o

Qendra Kulturore Tirana – Teatri Metropol
Adresa: Rruga Ded Gjo Luli, Tiranë
Tel: +3554 22 57 528
Biletaria: +3554 22 70 668 / 068 45 24 244
Web: www.tiranakulturore.al
FB: Qendra Kulturore Tirana

Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansambli Popullor
Adresa: Sheshi “Skënderbej”, Tiranë
Tel: 04 2227471
Fax: 04 2225856
email: ilir.kerni@tkob.gov.al
Website: www.tkob.gov.al
Facebook: Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit
Harta Interaktive: TKOB

Teatri Kombëtar
Adresa: Rruga “Naim Frashëri”, Tiranë
Tel: 04 2228933
Fax: 04 2228933
email: info@teatrikombetar.gov.al
Website: www.teatrikombetar.gov.al
Facebook: Teatri Kombëtar
Harta Interaktive: TK

Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”
Adresa: Rruga “S. Toptani”, Tiranë
Tel (Drejtoria): 04 2243354
Tel (Biletaria):  04 2278158
email: info@tkeks.gov.al
Website: www.tkeks.gov.al
Facebook: Teatri Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli”
Harta Interaktive: TKEKS “Kujtim Spahivogli”

Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë
Adresa:Sheshi “Austria”, Tiranë
Tel: 04 2259104
Fax: 04 2222446
Website: www.qkkf.gov.al
Facebook: Qendra Kombëtare e Kulturës për Fëmijë
Harta Interaktive: QKKF

Cirku Kombëtar
Adresa: Rruga “Dedë Gjo Luli”, Tiranë
Tel: 04 22 56 290
email: kujtim.dumi@cirkukombetar.gov.al
Website: www.cirkukombetar.gov.al
Facebook: Cirku Kombëtar
Harta Interaktive: Cirku Kombëtar