në këtë faqe

Gjimnastrada 2016

Vizioni i këtij projekti është gjallërimi i jetës sportive dhe atij të kercimit në veçanti në qytetin e Tiranës.

Kupa Bashkisë Tiranë

“ Kupa Bashkise Tirane”, per periudhën 25 Maj-06 Qershor 2016, me pjesëmarrjen e 16 gjimnaze publike të Tiranës