në këtë faqe

TIRANA. A TOURIST’S DIARY

Turizmi, kultura, kulinaria dhe jeta e natës në sytë e një turisti që viziton qytetin.

KALATË
E TIRANËS

Njihuni me historinë fantastike, arkitekturën e veçantë dhe vendndodhjen e kalave të Tiranë

ATRAKSIONET
E TIRANËS

Mozaiku i Tiranes? Kalaja e Tiranës? Ura e tabakeve? Kë atraksion deshiron te vizitosh te parin?

OBJEKTET
E KULTIT

Pjesë e rëndësishme e fizionomise së Tiranës dhe historisë së saj.

MONUMENTET
E NATYRËS

A e dini se qyteti yne është i rrethuar me monumente natyre? Hidhu një sy.

MUZETË
E TIRANËS

Njihuni me muzetë, portat hyrëse në trashëgiminë kulturore dhe historike të Tiranës.