Kalatë e Tiranës

hahaa.jpg
SH47, Albania
Kalaja e Dajtit ndodhet në tarracën detare të Dajtit në lartësinë 1200 m mbi nivelin e detit, në ...
do.jpg
Rruga Dorzit, Albania
Kalaja e Dorëzit ndodhet rreth 20 km në jug perëndim të Tiranës dhe rreth 5 km në lindje të Pezës...
la.jpg
Unnamed Road, Lalm, Albania
Kalaja e Lalmit ndodhet në një kodër piramidale rreth 100 m të lartë, 2 km në perëndim të lagjes ...
3500843-P1040450.JPG
Unnamed Road, Varosh, Albania
Kalaja e Ndroqit ndodhet në fshatin Ndroq mbi luginën e lumit Erzen, e ndërtuar mbi një kodër me ...
111.jpg
Kalaja e Petrelës, Rruga Petreles, Petrelë 1034, Albania
Kalaja e Petrelës ndodhet në një kodër shkëmbore në lartësinë 400 m mbi nivelin e detit, me shpat...
1_9.jpg
Bulevardi Zhan d'Ark 11, Tirana 1000, Albania
Kalaja është një fortifikim fushor me planimetri drejtëkëndshe 160 x 200 m me pjesën më të gjatë ...
Untitled.jpg
Unnamed Road, Shtish-Tufinë, Albania
Kjo kala e ndodhur në afërsi të fshatit Tujan, në një nga majat e kodrave që pararendin nga perën...
DSC00983.JPG
Rruga Durishtit, 2034, Albania
Varri monumental i përket të njëjtës periudhë të krijimit të qytetit të Persqopit (shek. IV-III p...
13001052_10154134722026926_4026707779665645434_n.jpg
Unnamed Road, Petrelë, Albania
Persqopi është një nga vendbanimet ilire më të rëndësishme në zonën e Tiranës. Duke Iu referuar p...
Showing 9 results