Monumentet e Naturës

ee.jpg
Unnamed Road, Albania
Ndodhen në kodrat e Krrabës në një lartësi 150 – 200 m mbi nivelin e detit. Bokërimat e Mustafa K...
GRYKA E MURDHARIT 2-2.jpg
Unnamed Road, Albania
Kjo grykë ndodhet në verilindje të Krrabës dhe është formuar nga përroi me të njëjtin emër , degë...
Gryka e Skuranes 3.jpg
Shtegu i Shpellës së Pëllumbasit, Pëllumbas, Albania
Ndodhet në rrjedhën e mesme të lumit Erzen pranë Shpellës së Zezë dhe fshatit Pëllumbas. Ajo ësht...
Kanionet e Erzenit 1.jpg
Shtegu i Shpellës së Pëllumbasit, Albania
  Këto kanione ndodhen përgjatë rrjedhës së lumit Erzen. Uji i këtij lumi që rrjedh në një t...
Mali me Gropa 2.jpg
Bizë, Tirana, Albania
Emri i Malit me Gropa lidhet me gropat e shumta që janë shumë të dendura dhe me pamje të çuditshm...
liqeni i bovilles 5.jpg
Hida Rd, Albania
  Liqeni i Bovillës shtrihet në krahun lindor – verilindor të Tiranës, midis dy vargma...
liq.jpg
Rruga Selman Bulku, Farkë e Madhe, Albania
Në vitet 1980 është ndërtuar Liqeni artificial i Farkës i cili është një nga liqenet më të mëdhen...
Parku Kombetar i Dajtit 1.jpg
Unnamed Road, Albania
Parku Kombëtar i Dajtit është vendosur  26 km në lindje të Tiranës. Ai zë një sipërfaqe prej 3,30...
Shkalla e Tujanit 1.jpg
Rruga Arbërit, Albania
Kjo shkallë ndodhet në sektorin e mesëm të lumit të Tiranës, atje ku ai ndërpritet tërthor nga sh...
shp.jpg
Rruga Gryka e Valit, Bizë, Albania
Ndodhet në afërsi të fshatit Val (Martanesh), rreth 1000 m mbi nivelin e detit. Përbën një shpell...
Shpella e Pellumbasit 2.jpg
Shtegu i Shpellës së Pëllumbasit, Albania
Shpella e Zezë e njohur ndryshe edhe si shpella e Pëllumbasit (650 m mbi nivelin e detit), është ...
706246d7f637ed97657cea1c76dd8265.jpg
Unnamed Road, Albania
Syri i Cikllopit ose siç i thonë ndryshe Gjurma e Ciklopit ndodhet rreth 4 km poshtë Krrabës, në ...
daj.jpg
SH47, Albania
Ajo ndodhet në lartësinë 1000m mbi nivelin e detit, në shpatin perëndimor të Parkut Kombëtar të D...
Showing 13 results