Të Fundit

Aplikime & Informacione

Eventet e kryeqytetit

 • 19

  nëntor

  Edicioni i 3-te Agrotech Expo 2020

  Edicioni i III-të i Panairit Ndërkombëtar të Agrobiznesit dhe Agroteknologjisë AGROTECH Expo 2020, ne 19-20 Nentor ne Expocity Albania. Ky panair ofron një platformë komunikimi biznesi për aktorët më të rëndësishëm kombëtarë, rajonalë e ndërkombëtarë...

  Expocity Albania, Autostrada Tiranë-Durrës
  19 nëntor 10:00 - 20 nëntor 18:00
 • 26

  tetor

  Qyteti Paralel

  “Qyteti është kujtesa kolektive e vetë qytetarëve që jetojnë në të dhe si e tillë, lidhet me objektet dhe vendet.” – Aldo Rossi “Qyteti paralel” ekspozita e krijuar nga dy arkitektët Adonel Myzyri dhe Andi Arifaj, në Re, hapet më datë 24 Tetor, prej ...

  Reja.al, Bulevardi Deshmoret e Kombit Tirana
  24 tetor 17:00 - 26 tetor 20:00
 • 26

  tetor

  Bicikleta kundra varfërisë!

  Bicikleta kundra verfërisë! Është një nisëm jo-fitimprurëse krijuar për të dhënë shpresë dhe besim te fëmijët e familjeve që jetojnë në varfëri dhe izolim në të gjithë Shqipërinë. Në Kukës, Has, Bulqizë, Fushë-Arrëz, Thumanë, Laç, Vau Dejë, janë komu...

  Pallati i Kongreseve
  23 tetor 08:00 - 31 tetor 12:00