Latest

Main Events

 • 23

  October

  La Traviata

  Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor, Sheshi Skënderbej
  23 October 18:30 - 26 October 20:00
 • 23

  October

  Dielli lind andej nga perëndon

  TKE "Kujtim Spahivogli", Teatri kombetar eksperimental \"Kujtim Spahivogli\"
  23 October 19:00 - 24 October 21:00
 • 29

  October

  Tirana me biçikleta

  Sheshi SKËNDERBEJ, Sheshi Skënderbej
  29 October 18:00 - 29 October 21:00
 • 14

  March

  Maluma World Tour

  Tiranë
  14 March 20:00 - 14 March 23:59
 • 23

  October

  Maçoku me çizme

  Teatri i Kukullave, Rruga Çamëria
  23 October 10:30 - 24 October 12:30
 • 23

  October

  Edmond

  Teatri Kombëtar, Rruga Sermedin Said Toptani
  21 October 19:00 - 24 October 21:00